Interessant:

Samsung introduceert Galaxy Ace Style

nieuws 9 april 2014 om 12:19

Samsung introduceert met de Samsung Galaxy Ace Style wederom een nieuwe budgetvriendelijke smartphone voor jongeren in de populaire Galaxy Ace-serie.

De Samsung Galaxy Ace Style (SM-G310) is een smartphone met een 4-inch touchscreen en een 1,2GHz dual-core processor. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat, zodat je meteen toegang hebt tot alle bekende Google-apps als YouTube, Gmail, Google Maps en Google+. Meer apps vind je via de Google Play Store. Tevens is Samsungs ChatON messaging-app voorgeinstalleerd.

Naast Android 4.4 vind je op de Galaxy Ace Style Samsungs eigen TouchWiz Essence-interface (dat ook is toegepast op de Galaxy S5). Het toestel heeft 4GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Zowel aan de voorzijde (5-megapixel) als aan de achterzijde (VGA) is de Ace Style voorzien van een camera en foto's kan je meteen delen via sociale netwerken. Middels de One Camera Preview-functionaliteit heb je snel en eenvoudig toegang tot de videorecorder en de Full HD-fotocamera. De Ace Style ondersteunt tot slot 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 4.0 en NFC.

De Samsung Galaxy Ace Style is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 159,- en komt in een witte of een grijs-zwarte uitvoering.

Samsung Galaxy Ace Style (SM-G310)
Samsung Galaxy Ace Style (SM-G310)

Samsung Tomorrow