Interessant:

HTC One M8 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 5 april 2014 om 11:36

De HTC One M8, HTC's nieuwe vlaggenschip Android-smartphone, is in de Nederlandse winkels gearriveerd. Het toestel is te koop voor een adviesprijs van 699 euro.

De HTC One M8 heeft een volledige aluminium unibody, die komt in de kleuren Gunmetal Grey en Glacial Silver. Het toestel beschikt over een 2,3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801-processor (met 2GB RAM), heeft een 5-inch Full HD SuperLCD3-touchdisplay (van het krasbestendige Gorilla Glass 3) en draait op Android 4.4.2 KitKat. Nieuw is de HTC Sense 6-interface. Onderdeel hiervan is onder meer Motion Launch. Deze toepassing detecteert je omgeving, zodat je interactie kunt hebben met je telefoon zonder dat het scherm aan staat. Met een simpele swipe ontgrendel je het toestel en kun je direct een applicatie openen. Door twee keer op het scherm te tikken, schakel je het scherm in en uit. Verder is deze interface vernieuwd met een strakker en visueel aantrekkelijker uiterlijk, aanpasbare kleurthema's en levert het een meer intuïtieve, gepersonaliseerde gebruikservaring. Daarnaast is HTC BlinkFeed intuïtiever geworden, met continu scrollen voor een vloeiende browsing-ervaring en een nieuwe lay-out die artikelen en updates op aantrekkelijke wijze presenteert. 

De HTC One M8 is verder voorzien van een nieuwe Duo Camera met HTC's innovatieve UltraPixel-module, een dubbele LED-flitser en Full HD (1080p) videorecorder. Hiermee maak je in alle lichtomstandigheden scherpe foto's en hoogwaardige video's. Een 5-megapixel ultrawijde frontcamera zorgt ervoor dat je eenvoudig selfies maakt. Met 'UFocus' creëer je professioneel ogende portretten door, na het nemen van de foto, de focus aan te passen. HTC Zoe (waarmee je je content mixt tot één verzameling van foto's en video's) is op de HTC One (M8) geëvolueerd tot een socialer, cloud-gebaseerd platform. Je kunt Zoe Video's delen op je tijdlijn en vrienden uitnodigen om hun foto's, video’s en favoriete nummers toe te voegen.

HTC One M9
HTC One M9

Tegelijkertijd met de M8 introduceert HTC de HTC Dot View, een innovatieve cover die is geoptimaliseerd voor de HTC Sense 6-interface. De Dot View-cover beschermt niet alleen het toestel, maar het laat ook notificaties zien in een retro, matrixstijl. Ook is het mogelijk om met de cover over je toestel, het scherm te activeren door twee keer te tikken en zo de tijd en het weer te zien. Je kunt daarnaast checken of je nieuwe tekstberichten en e-mails hebt ontvangen.

De HTC One M8 ligt nu in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 699 euro.

Verder lezen...

HTC One M8 vs. HTC One M7: verschil (specs)

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws