Interessant:

Telfort introduceert 4G

nieuws 24 maart 2014 om 12:43

Vanaf 31 maart kunnen zowel consumenten als zakelijke klanten van Telfort gebruikmaken van het supersnelle 4G-netwerk. Telfort introduceert hiervoor de 'InternetVersneller 4G'.

Met 4G van Telfort worden video bestanden veel makkelijker verzonden via bijvoorbeeld WhatsApp, werkt browsen stukken sneller en wordt overal streamen van muziek en video mogelijk zonder haperingen. Om Telfort 4G te kunnen gebruiken, heb je een internetbundel nodig, de InternetVersneller 4G en een telefoon die geschikt is voor het 4G-netwerk. Speciaal voor klanten die veel internetten introduceert Telfort ook de 3000MB internetbundel.

De nieuwe 'InternetVersneller 4G' kost 5,- euro per maand. De maximale downloadsnelheid van 4G is 25 megabit per seconde en de uploadsnelheid 10 megabit per seconde. Dat is ruim drie keer zo snel als de huidige standaardsnelheid van de Telfort internetbundels. Bij Telfort betaal je alleen voor wat je nodig hebt, doordat je zelf het abonnement samenstelt met de beschikbare bundels. Zo kan de bundel maandelijks worden uitgezet en kan je met een gerust hart zelf ervaren hoe snel 4G is. Net als bij 3G wordt ook bij het gebruik van 4G de internetbundel uitgezet als deze op is. Op die manier zijn er nooit onverwachte (buiten bundel) internetkosten. 

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Op het moment dat Telfort 4G aanbiedt, heeft KPN een landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat alle Telfort klanten, ongeacht hun woonplaats, een 4G-bundel kunnen bestellen.

Telfort introduceert 4G
Telfort introduceert 4G

Telfort.nl/4G