Interessant:

Alle Belgacom-activiteiten onder Proximus-merknaam

nieuws 12 maart 2014 om 09:45

De Belgische operator Belgacom brengt al haar alle mobiele, vaste en IT-oplossingen samen te brengen onder één commercieel hoofdmerk: Proximus. Dit is momenteel al de merknaam van alle mobiele activiteiten van Belgacom.

Eén merk voor vaste en mobiele communicatie en IT-oplossingen ziet Belgacom "als een vanzelfsprekende evolutie naar meer eenvoud". De overgang naar één merk zal dit najaar gebeuren. Belgacom nv blijft het bedrijf achter het commerciële merk Proximus en de werkgever van ruim 15.000 medewerkers.

Belgacom en Proximus combineerden al verschillende technologieën. Volgens het bedrijf is het een volgende logische stap om alle oplossingen onder één hoofdmerk te brengen, zowel voor particulieren als voor kleine en grote bedrijven. Met het merk Proximus kunnen klanten altijd, overal en op ieder toestel gebruik maken van telefonie-, internet-, tv- of IT-diensten. Vast of mobiel, dat maakt niet uit. Uit de naam Proximus spreekt het streven om zo dicht mogelijk bij de klanten te staan. Het betekent letterlijk "het meest dichtbij".

Dominique Leroy, CEO van Belgacom, vertelt: "De behoeften van onze klanten veranderen voortdurend en steeds sneller. Dat geldt voor particulieren en bedrijven. Wij willen als toonaangevend bedrijf in de Belgische telecommarkt vooruitlopen op de ontwikkelingen en onze klanten een superieure en onderscheidende gebruikerservaring bieden, die alle technologieën naadloos combineert. Daarbij hoort ook een heldere en eenvoudige communicatie. Met de stap naar één commercieel merk Proximus, zijn we daar beter toe in staat dan ooit."

Alle Belgacom-activiteiten onder Proximus-merknaam
Alle Belgacom-activiteiten onder Proximus-merknaam

Belgacom