Interessant:

Samsung komt met WB350F smartcamera

nieuws 10 januari 2014 om 09:44

Samsung heeft op de CES 2014 in Las Vegas de Samsung WB350F, een smartcamera met 21x optische zoom, WiFi en NFC, aangekondigd.

De Samsung WB350F heeft een compact 'retro' design en is voorzien van een 3-inch touchscreen en 21x optische zoom en een 23mm groothoeklens. De BSI CMOS-sensor maakt het overbodig om te flitsen in bepaalde situaties. Deze sensor heeft minder licht nodig dan zijn conventionele tegenhangers om toch tot hoogkwalitatief beeld van 16,3-megapixels te komen.

De WB350F beschikt verder over NFC en WiFi (om gemakkelijk video's en foto's te delen), Samsungs nieuwe Tag & Go-technologie (waarmee je de camera eenvoudig aan je smartphone koppelt, simpelweg door de apparaten tegen elkaar aan te houden), Photo Beam (verstuurt beelden die je op de camera bekijkt direct naar de gelinkte smartphone), AutoShare (voor een back-up zodra je een video of foto maakt), MobileLink (bepaal zelf welke shots je wil kopieren naar je smartphone), Remote ViewFinder (bedien de camera vanaf je smartphone) en een Full HD -videorecorder. Bestanden zijn direct vanaf de camera te uploaden naar Dropbox.

"Mensen willen camera's die inspelen op hun persoonlijke wensen," zegt Roland Niezen, Product Manager DSC en Camcorder van Samsung Nederland. "De ruime keuze aan smart modes op de WB350F maakt dat mogelijk. Functies als Dual Capture en Baby Monitor bieden de consument de mogelijkheid de camera op precies die manier te gebruiken die aansluit op hun individuele behoeftes."

De Samsung WB350F heeft een hoes met een luxueuze leather-feel en komt beschikbaar in de kleuren wit, zwart, bruin, rood en blauw. De WB350F is vanaf eind januari beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 259,-. Naast de WB350F introduceerde Samsung op elektronicabeurs CES 2014 in Las Vegas de smartcamera's WB2200F, WB1100F, WB50F en WB35F.

Samsung WB350F
Samsung WB350F

portablegear.nl