Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,2 megapixel
Zoom12x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Samsung WB50F 1 Foto Samsung WB50F 2 Foto Samsung WB50F 3

Inleiding

De Samsung WB50F is een compacte camera met een 16,2-megapixel sensor en 12-voudige optische zoom. Video's zijn in HD-kwaliteit op te nemen en foto's en video's sla je op op een microSD/microSDHC/microSDHC-geheugenkaart. Bijzonder is de ondersteuning van NFC en WiFi en Samsungs nieuwe Tag & Go-functionaliteit, waarmee je de camera eenvoudig aan een smartphone koppelt, simpelweg door de twee apparaten tegen elkaar aan te houden. Vervolgens kan je gebruik maken van functies als Photo Beam (een foto van de camera wordt meteen naar je smartphone verstuurd), MobileLink (waarmee je een selectie foto's kan maken om naar je smartphone over te zetten) en Remote View Finder (waarmee de camera via je smartphone is te bedienen en je smartphone functioneert als viewfinder). De Smart Auto-modus helpt je automatisch de juiste instellingen in verschillende omstandigheden te vinden en boven en lens bevindt zich een 'soft flash' (zachte flitser). Tegelijkertijd met dit model is de WB35F (met een andere design, zonder soft flash) geintroduceerd.

Apparaat & afmetingen

De Samsung WB50F is een digitale camera met een gewicht van 157 gram. De afmetingen van de camera zijn 10,1 x 6,8 x 2,7 centimeter. De Samsung WB50F is verkrijgbaar in de kleuren rood en wit.

Resolutie en lens

De WB50F is uitgerust met een 16,2 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 288 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 12,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Geheugen en connectivity

De Samsung WB50F heeft 30 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD, microSD en microSDXC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze Samsung heeft verder nog WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting.

Scherm

Op het grote 3,0\"-TFT-scherm kan je tijdens het fotograferen je compositie live bekijken. Op het scherm zie je ook je gemaakte foto's terug en stel je gemakkelijk de camera in. Het scherm is geen touchscreen.

Prijzen en beoordelingen Samsung WB50F

Van de Samsung WB50F staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung WB50F beschikbaar.

Specificaties Samsung WB50F

Algemeen
ProductSamsung WB50F
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht157 gram
Afmetingen101,0 x 68,0 x 27,0 mm
SubtypeOnbekend
Waterdicht
Camera
Resolutie16,2 megapixel
Zoomrange24 - 288 mm
Zoom12x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1280 x 720p (HD) @ 30 fps
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediummicroSD, microSD, microSDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0