Interessant:

LG G3 krijgtáocta core processor

nieuws 28 december 2013 om 16:53

Volgens ZDNet Korea krijgt de nog aan te kondigen LG G3 een octa core processor en een quad HD schermresolutie. De LG G3 volgt de LG G2 in de loop van volgend jaar op.

Een quad HD scherm heeft een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels. Hiermee krijgt de G3, die vermoedelijk een scherm van 5,5 inch heeft, een enorme pixeldichtheid. ZDNet Korea weet verder te melden dat de camera van de G3 een maximale resolutie van 16 megapixels heeft. Tot slot zal de G3 voorzien worden van een octa core processor. Vermoedelijk wordt dit een dubbele quad core processor, waarbij de ene (sterke) helft wordt gebruikt voor arbeidsintensieve taken en de andere (energiezuinige) helft voor eenvoudige taken.

LG G2
LG G2

De LG G3 wordt de opvolger van de LG G2. De LG G2 is positief ontvangen, maar was niet direct een enorm verkoopsucces. Meest opvallende designelement aan de G2 was de plaatsing van de navigatietoetsen op de achterkant van de telefoon. Wanneer de G3 ge´ntroduceerd wordt is nog niet bekend. Het Mobile World Congress in februari in Barcelona lijkt te kort dag. Een introductie in de tweede helft van 2014 ligt meer voor de hand.

Naschrift: de LG G3 is 27 mei 2014 officieel geintroduceerd.

ZDNet Korea


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws