Interessant:

Mobiado lanceert Professional 3 AF

nieuws 17 december 2013 om 15:21

Het Canadese luxemerk Mobiado heeft de Mobiado Professional 3 AF aangekondigd, een stijlvolle een zeer dunne luxe-smartphone met een prijskaartje van 1.600 dollar (bijna 1.200 euro).

De Mobiado Professional 3 AF is vervaardigd van een zeer hoge kwaliteit aluminium en roestvrij staal, met daarbij een zeer robuuste geanodiseerde coating (bij anodiseren wordt het metaal bedekt een met beschermende laag zuurstof met gebruik van elektrolytische middelen). Het scherm van de Professional 3 AF is gemaakt van saffierkristal.

Volgens Mobiado is de Professional 3 AF de "dunste luxe-telefoon ooit gemaakt". Dat moet klakkeloos worden aangenomen, want afmetingen worden niet gegeven. Het toestel heeft bijzondere toetsen aan de voorzijde en beschikt over een 2,4-inch scherm (met een resolutie van 320 x 240 pixels), 3G-ondersteuning, een microSD-kaartslot en Bluetooth. Veel is er niet duidelijk, zoals het besturingssysteem en het aantal megapixels van de camera. Al met al zijn de specificaties behoorlijk achterhaald - zeker voor een prijs van bijna 1.200 euro.

Mobiado bracht eerder onder meer de Professional Executive (van hardhout en aluminium), de Stealth (van solide aluminium, ingelegd met saffierkristallen), de Professional 105 ZAF (roestvrij staal en saffierkristallen), de 105GMT GOLD (gouden telefoon met ingebouwd horloge), de Classic 712 Mokume Gane (van Japans hout) en de Ground Touch (een gouden uitvoering van de Google Nexus S) op de markt.

Mobiado Professional 3 AF
Mobiado Professional 3 AF

Digital Trends