Interessant:

Samsung Galaxy Tab 3 Kids naar Nederland

nieuws 24 september 2013 om 10:17

Samsung introduceert de Samsung Galaxy Tab 3 Kids, een tablet die speciaal is ontworpen voor kinderen, eind 2013 in Nederland voor een adviesprijs van 249 euro.

Met de Samsung Galaxy Tab 3 Kids - die in augustus is aangekondigd - leren kinderen op een speelse en veilige manier met tablets omgaan. De tablet bevat tal van educatieve apps en games voor kinderen. Een timeslot zorgt ervoor dat ouders zelf kunnen bepalen hoe lang hun kind met de tablet kan spelen.

De Galaxy Tab 3 Kids bevat apps die speciaal voor kinderen zijn geselecteerd, zoals games en educatieve apps. In de nieuwe Kids Store vinden ouders nog meer apps die voor hun kinderen in de leeftijd van 2 tot circa 8 jaar geschikt zijn. Met de zogenaamde Application Manager selecteren ouders zelf de apps waarvan ze willen dat hun kind daar toegang toe heeft.

Ook biedt de deze kindvriendelijke uitvoering van de Galaxy Tab 3 7.0 de functie Time Management. Daarmee kunnen ouders de tijden instellen dat de tablet gebruikt kan worden. Zo bepalen zij hoe lang hun kind met de tablet bezig is. Zodra de ingestelde tijd voorbij is, gaat de tablet 'op slot' en moet er een wachtwoord worden ingevoerd om verder te kunnen gaan.

De Galaxy Tab 3 Kids wordt geleverd met een beschermende cover. Aanvullend zijn er ook accessoires beschikbaar. Zo heeft Samsung een Kids Case ontwikkeld waarmee ieder kind perfect grip op de tablet heeft. Je kunt de tablet daarmee in verschillende standen neerzetten. Met de afzonderlijk verkrijgbare C Pen maken kinderen de leukste en mooiste tekeningen op de tablet, zonder risico op inktvlekken.

De Samsung Galaxy Tab 3 Kids wordt in het vierde kwartaal in Nederland verwacht. De verkoopadviesprijs is € 249, -. De Kids Case heeft een verkoopadviesprijs van € 49,99 en de C Pen heeft een verkoopadviesprijs van € 19,99.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Kids

portablegear.nl