Interessant:

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 in Kids-editie

nieuws 28 augustus 2013 om 10:31

Samsung heeft de Galaxy Tab 3 Kids aangekondigd, een speciale editie van de Galaxy Tab 3 7.0-tablet voor kinderen. De tablet heeft een kleurrijk design en komt met educatieve software.

De Samsung Galaxy Tab 3 Kids is voorzien van educatieve software en speciale veiligheidsfuncties. Voorgeinstalleerd op de Galaxy Tab 3 Kids zijn verschillende applicaties voor kinderen en in de nieuwe Kid's Store zijn meer educatieve en entertainment-apps te vinden. Via de Applicatie Manager kunnen ouders instellen tot welke apps hun kinderen toegang hebben.

Daarnaast is er een Tijd Management functie waarmee ouders kunnen instellen voor welke tijdperiodes de tablet gebruikt mag worden. Als de ingestelde 'gebruikstijd' op is, verschijnt het lockscherm dat alleen met een wachtwoord kan worden geopend. Verder komt er een geleverde handige Kids Case met een kindervriendelijke grip en verschillende opzetposities beschikbaar voor de Galaxy Tab 3 Kids. Deze case wordt geleverd met een eenvoudig vast te houden 'C Pen', die zeer geschikt is om mee op de tablet te tekenen. Tot slot is de Galaxy Tab 3 Kids voorzien van Android 4.1, WiFi, Bluetooth 4.0, een 0,3-megapixel webcam en een 3-megapixel camera.

De Samsung Galaxy Tab 3 Kids komt dit najaar ook naar Europa. De prijs is nog niet bekend. Andere fabrikanten brachten eerder kindvriendelijke tablets op de markt met de Archos Arnova ChildPad, de LG Kidspad, de dServe Kidz Tablet, de Kurio Telekids Tablet, de Polaroid Junior Tablet, de K3 iTab Tablet en de Yarvik Junior Tablet.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Mobile Press