Interessant:

Alcatel onthult 6-inch One Touch Hero

nieuws 4 september 2013 om 10:03

Alcatel heeft de One Touch Hero, een 6-inch phablet met een quad-core processor, Android 4.2 en een optionele E-Ink cover aangekondigd. Daarnaast onthulde het Chinese bedrijf de 4,7-inch Alcatel One Touch Idol Alpha.

De Alcatel One Touch Hero kan gezien worden als de opvolger van de Alcatel One Touch Scribe HD (die een 5-inch display heeft). De One Touch Hero is uitgerust met een 6-inch 1080p Full HD display en een optionele E-Ink cover waarmee je e-books kan lezen, terwijl de batterij gespaard wordt. Een andere optionele accessoire is een draadloze oplaadcover en een MagicFlip-cover met LED-notificaties bij binnenkomende berichten. Verder is de One Touch Hero uitgerust met een 1,5GHz quad-core processor, een 13-megapixel camera, een 2-megapixel webcam/frontcamera en 8GB of 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). De One Touch Hero wordt net als de concurrerende Samsung Galaxy Note geleverd met een stylus.

Alcatel One Touch Hero
Alcatel One Touch Hero

De Alcatel One Touch Idol Alpha is een 4,7-inch Android-smartphone met fraaie transparante randen. Verder beschikt dit model, dat slechts 7,5 millimeter dik is, over een 1,2GHz quad-core processor en een HD IPS-scherm. Meer details over de One Touch Idol Alpha moeten nog volgen.

Alcatel kondigde eerder deze week de One Touch Idol Mini en de One Touch Idol S aan. Alle nieuwe One Touch-modellen worden deze week op de IFA 2013 in Berlijn getoond. Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland is nog niet bekend.

Alcatel One Touch Idol Alpha
Alcatel One Touch Idol Alpha

Engadget