Interessant:

Nokia Lumia 625: midden september in Nederland

nieuws 19 augustus 2013 om 14:12

Nokia introduceert de Lumia 625 vanaf midden september 2013 in Nederland. Het toestel draait op Windows Phone 8, heeft een 4,7-inch display en ondersteunt 4G.

In de Nokia Lumia 625 zijn veel innovaties verwerkt, die ook in andere Nokia high-end smartphones te vinden zijn. Zo heeft de Lumia 625 een aantal ge´ntegreerde cameramogelijkheden, zoals Nokia Smart Camera. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ongewenste objecten op foto's makkelijk verwijderd worden. Daarnaast is de Lumia 625 voorzien van Nokia Cinemagraph waarmee iedereen foto's omtovert in levende herinneringen door beweging aan de foto toe te voegen.

De Nokia Lumia 625 draait op de nieuwste versie van Windows Phone 8, inclusief de Nokia Lumia Amber-update. Zo biedt de Nokia Lumia 625 een rijkere en gebruiksvriendelijkere smartphone-ervaring tegen een concurrerende prijs. Live Tiles updaten kan direct op het beginscherm en de People Hub maakt het eenvoudig om in contact te blijven met familie en vrienden. Windows Phone 8 wordt geleverd met Xbox Live, Microsoft Office en 7GB online SkyDrive-opslag.

Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 625

Dankzij het grote scherm biedt HERE op de Nokia Lumia 625 uitstekende navigatiemogelijkheden en locatiediensten. De gebruiker beschikt over gratis kaarten (HERE Maps), gratis turn-by-turn-navigatie in de Benelux (HERE Drive) en wereldwijde dienstregelingen van het openbaar vervoer (HERE Transit).

De Nokia Lumia 625ámet het iconische Nokia Lumia-design is beschikbaar in zwart en wit. Nederlandse consumenten kunnen bij aanschaf een gratis felgekleurde cover aanvragen (oranje, geel of groen) om de smartphone verder te personaliseren. Het toestel heeft een adviesprijs van 279 euro.

portablegear.nl