Interessant:

Plants vs. Zombies 2 wereldwijd verkrijgbaar

nieuws 16 augustus 2013 om 12:00

PopCap Games, onderdeel van Electronic Arts, heeft deze week aangekondigd dat Plants vs. Zombies 2†wereldwijd verkrijgbaar is. Het spel is gratis te downloaden voor iOS.

De langverwachte opvolger van Plants vs. Zombies - die eerder al AustraliŽ en Nieuw-Zeeland verscheen, terwijl de release voor de rest van wereld werd uitgesteld - is in eerste instantie alleen te downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch. In de game reis je door de geschiedenis, waarbij je het opneemt tegen zombies uit verschillende tijdperken. Het spel werkt vanaf iOS 5.1 en is geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

Plants vs. Zombies 2: It's About Time!†is gebaseerd op de bekende gameplay uit het origineel en bestaat in eerste instantie uit drie werelden. De game zal regelmatig worden voorzien van extra werelden vol nieuwe levels, planten, zombies en uitdagingen. Het overgrote deel van Plants vs. Zombies 2 is gratis om te spelen, dus ook zonder te betalen kun je in elk level van elke wereld elke zombie verslaan. Daarnaast kun je allerlei verbeteringen en game-items kopen.

Plants vs. Zombies 2 wereldwijd verkrijgbaar
Plants vs. Zombies 2 wereldwijd verkrijgbaar

Tijdens de gevechten op de nieuwe locaties maak je in Plants vs. Zombies 2 gebruik van allerlei nieuwe gameplay-functies. Zo laten oplichtende zombies plantenvoedsel vallen, waarmee je planten tijdelijk een stuk sterker worden. Bovendien kun je de planten een handje helpen door de zombies met je vingers te lijf te gaan op het touchscreen. Het spel kent meer dan 60 levels bij de release en middels updates volgen in de toekomst extra levels.

Plants vs. Zombies 2 is overal ter wereld gratis te downloaden in de App Store en is speelbaar in zeven talen. Ondersteuning voor meer talen volgt snel. Later dit jaar verschijnt de game ook op andere platforms.

iTunes App Store