Interessant:

Panasonic introduceert DMC-XS3

nieuws 19 juli 2013 om 14:53

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-XS3, een nieuwe, stijlvolle digitale compactcamera met een retro design voorzien van een 14-megapixel chip en vijfvoudige optische zoom.

De Panasonic Lumix DMC-XS3 beschikt over een nieuwe 14,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor, die foto-opnames met een hoge gevoeligheid en 1.920 x 1.080 Full HD video-opnames mogelijk maakt. Op het dunste punt is de camera slechts 14 millimeter dik. Met de 24mm LUMIX groothoeklens met 5 x optische zoom (vergelijkbaar met 24-120 mm op een 35mm-camera) zijn heel eenvoudig zeer verschillende composities te kiezen.

Ook de Intelligent Resolution technologie van Panasonic is toegepast. Hierdoor kunnen onderwerpen met Intelligent Zoom tot 10x dichterbij worden gehaald. De DMC-XS3 beschikt over verschillende speciale effecten die zorgen voor nog meer plezier bij het maken van opnames, zoals Creative Panorama en Creative Control. Met de functies Creative Retouch en Beauty Retouch kan de gebruiker in de camera aantrekkelijke effecten toepassen nadat een foto is gemaakt.

Panasonic DMC-XS3 top
Panasonic DMC-XS3 top

Met een speciale videoknop kan men onmiddellijk beginnen met het maken van 1920 x 1080 Full HD opnames in MP4. Dankzij de functies MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator), Intelligent ISO Control, Intelligent Scene Selector, Intelligent Exposure en Gezichtsherkenning kunnen gebruikers met de iA (Intelligent Auto) modus het maken van mooie foto's helemaal aan de camera overlaten. In de iA-modus worden deze veelzijdige functies automatisch uitgevoerd, zodat de gebruiker foto's kan maken zonder telkens de instellingen te hoeven aanpassen aan de veranderende omstandigheden. De DMC-XS3 heeft een Intelligent LCD-scherm van 2,7 inch met een beeldveld van 100%. Hierdoor is het scherm zelfs bij fel zonlicht nog goed zichtbaar.

Panasonic DMC-XS3 front
Panasonic DMC-XS3 front

De DMC-XS3, die qua uiterlijk is ontworpen naar het voorbeeld van een traditionele analoge camera, bevat een scala aan digitale toptechnologie waardoor fotograferen nog prettiger wordt. De Panasonic Lumix DMC-XS3 is beschikbaar vanaf september 2013 in het zwart, bruin en rood, voor een adviesprijs van € 129,95.

portablegear.nl


Gerelateerde producten