Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie14,1 megapixel
Zoom5x
Scherm2,7"
WiFi
Foto Panasonic DMC-XS3 1 Foto Panasonic DMC-XS3 2 Foto Panasonic DMC-XS3 3 Foto Panasonic DMC-XS3 4 Foto Panasonic DMC-XS3 5 Foto Panasonic DMC-XS3 6 Foto Panasonic DMC-XS3 7 Foto Panasonic DMC-XS3 8 Foto Panasonic DMC-XS3 9 Foto Panasonic DMC-XS3 10 Foto Panasonic DMC-XS3 11 Foto Panasonic DMC-XS3 12

Inleiding

De Panasonic Lumix DMC-XS3 beschikt over een nieuwe 14,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor, die foto-opnames met een hoge gevoeligheid en 1.920 x 1/080 Full HD video-opnames mogelijk maakt. Op het dunste punt is de camera slechts 14 millimeter dik. Met de 24mm LUMIX groothoeklens met 5x optische zoom zijn eenvoudig zeer verschillende composities te kiezen. De DMC-XS3 beschikt over verschillende speciale effecten die zorgen voor nog meer plezier bij het maken van opnames, zoals Creative Panorama en Creative Control. Met de functies Creative Retouch en Beauty Retouch kan je in de camera aantrekkelijke effecten toepassen nadat een foto is gemaakt. Met een speciale videoknop kan je onmiddellijk beginnen met het maken van Full HD opnames in MP4-formaat. Dankzij de functies MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator), Intelligent ISO Control, Intelligent Scene Selector, Intelligent Exposure en Gezichtsherkenning kan je met de iA (Intelligent Auto)-modus het maken van mooie foto's helemaal aan de camera overlaten. Tot slot is ook de Intelligent Resolution technologie van Panasonic toegepast op de DMC-XS3. Hierdoor kunnen onderwerpen met Intelligent Zoom tot 10x dichterbij worden gehaald. De camera is op te laden via het stopcontact of via USB. Dit model volgt de DMC-XS1 op.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic DMC-XS3 is een compactcamera met een gewicht van 103 gram. De afmetingen van de camera zijn 9,2 x 5,5 x 1,9 centimeter. De Panasonic DMC-XS3 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en bruin.

Resolutie en lens

De DMC-XS3 is uitgerust met een 14,1 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 120 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 5,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Geheugen en connectivity

De Panasonic DMC-XS3 heeft 200 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern SD, SDHC en SDXC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze Panasonic heeft verder nog een video-out aansluiting.

Scherm

Op het grote 2,7\"-TFT-scherm (resolutie 230.000 pixels) kan je tijdens het fotograferen je compositie live bekijken. Op het scherm zie je ook je gemaakte foto's terug en stel je gemakkelijk de camera in. Het scherm is geen touchscreen.

Prijzen en beoordelingen Panasonic DMC-XS3

Van de Panasonic DMC-XS3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Panasonic DMC-XS3 beschikbaar.

Specificaties Panasonic DMC-XS3

Algemeen
ProductPanasonic Lumix DMC-SX3
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht103 gram
Afmetingen92,0 x 55,0 x 19,0 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie14,1 megapixel
Zoomrange24 - 120 mm
Zoom5x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 30 fps
Scherm
Scherm2,7"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0