Interessant:

Samsung Galaxy S4: vier nieuwe kleuren

nieuws 25 mei 2013 om 15:53

Samsung gaat de Galaxy S4 binnenkort in vier nieuwe kleuren uitbrengen, te weten blauw (Blue Arctic), rood (Red Aurora), paars (Purple Magic) en bruin (Brown Autumn).

De Samsung Galaxy S4 (i9505), waarvan er al meer dan 10 miljoen verkocht zijn binnen een maand, is momenteel alleen te koop in het wit (White Mist) en zwart (Black Forest). De nieuwe kleurvarianten komen aankomende zomer op de markt.

De Galaxy S4 draait op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over een groot 5-inch Full HD SuperAMOLED-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Naast WiFi, 3G/HSDPA, GPS/GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0, MHL en IR LED (afstandsbedieningsoptie via infrarood) ondersteunt de Samsung Galaxy S4 ook 4G/LTE voor razendsnel internet. Een bijzondere functie op de Galaxy S4 is Samsung Smart Pause, waarmee je het scherm bedient met je ogen. Als je een video op de smartphone bekijkt, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. Zodra je je ogen weer richt op het scherm, gaat de video vanzelf weer verder. Met Samsung Smart Scroll scroll je door webpagina's of e-mailberichten zonder het scherm aan te raken. Je hoeft daarvoor alleen maar naar het scherm te kijken en je pols te bewegen. Met WatchON ten slotte is de S4 te gebruiken als afstandsbediening.

De Samsung Galaxy S4 (16GB) ligt in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van € 699,-.

Samsung Galaxy S4 Red Aurora
Samsung Galaxy S4 Red Aurora

Samsung Tomorrow