Interessant:

HTC One mini uitgelekt

nieuws 7 juni 2013 om 15:58

Op internet zijn de eerste foto's van de HTC One mini uitgelekt. Het toestel, ook bekend onder de codenaam HTC M4, krijgt naar verluidt de beschikking over een 4,3-inch HD-display.

De originele HTC One (met codenaam M7) heeft een 4,7-inch Full HD-scherm. Verder weet de Estse website Forte - dat de foto's als eerste publiceerde - te melden dat de HTC One mini beschikt over een dual-core processor, 2GB RAM, 16GB geheugen, dubbele stereospeakers aan de voorzijde, Android 4.2 Jelly Bean en dezelfde UltraPixel-camera als de grote HTC One. Het is nog niet bekend wanneer HTC de One mini officieel zal aankondigen.

De HTC One, HTC's vlaggenschipmodel voor 2013, kent veel nieuwe software zoals de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, HTC Sense TV en HTC Zoe. HTC BlinkFeed transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat de je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC BlinkFeed verzamelt de nieuwste content uit de meest relevante en interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites. Inmiddels zijn er meer dan 5 miljoen exemplaren van de HTC One verkocht.

Naschrift: de HTC One mini is 18 juli 2013 officieel geintroduceerd.

HTC One mini
HTC One mini

Android Police