Interessant:

HP Pavilion 14 Chromebook in Nederland

nieuws 4 juni 2013 om 12:23

HP Pavilion 14 Chromebook, HP's eerste Chromebook, ligt vanaf deze week in de Nederlandse winkels. HP's 14-inch Chrome OS-netbook heeft een adviesprijs van 329 euro.

Het beeldscherm van de HP Pavilion 14 Chromebook (die in februari reeds in de VS werd geintroduceerd) is 35 procent groter dan dat van de meeste beschikbare Chromebooks, aldus HP. Het apparaat biedt snelle en eenvoudige toegang tot Search, Gmail, YouTube, Google Drive en Google+ Hangouts voor videochat en toegang tot de apps in de Chrome Web Store. Het 14-inch design met fullsize keyboard biedt een mix van mobiliteit en comfort. Het HP BrightView beeldscherm werkt prettig bij surfen, lezen en video's kijken.

Met de HP Pavilion 14 Chromebook heb je zonder problemen direct toegang tot Google programma's, sociale netwerken, websites en andere content zoals foto's en documenten. Met automatische updates van applicaties en het Chrome OS blijven de software en beveiliging up-to-date. De HP Pavilion 14 Chromebook heeft een Intel Celeron-processor en een Intel HD-videokaart. Tevens beschikt de Chromebook over een 16GB solid-state drive voor snel opstarten. De ingebouwde Trusted Platform Module zorgt voor extra beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang tot gevoelige data en gegevens, zodat je er van op aan kan dat je privégegevens worden beschermd.

De HP Pavilion 14 Chromebook weegt iets minder dan 1,8 kilogram. Dankzij een reeks poorten zoals HDMI, 3x USB 2.0, Ethernet en koptelefoon en microfoon jacks, is het zeer eenvoudig andere apparaten of beeldschermen aan te sluiten. HP's Chromebook is afgewerkt in de kleur Sparkling Black, en beschikt over 2GB werkgeheugen en een uitneembare batterij. De HP TrueVision HD Webcam biedt een goede kijkervaring, ook bij weinig licht. Met twee jaar lang 100GB gratis opslagruimte via Google Drive kan je overal en via elk device bij je foto's en bestanden. Ook kan je de Chrome Web Store bezoeken om je HP Chromebook te personaliseren met werk of niet-werk gerelateerde applicaties.

De HP Pavilion 14 Chromebook is vanaf 3 juni beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 329 euro.

HP Pavilion 14 Chromebook
HP Pavilion 14 Chromebook

portablegear.nl