Interessant:

Acer presenteert Liquid S1 phablet

nieuws 3 juni 2013 om 10:40

Acer heeft op de Computex 2013 in Taiwan de Acer Liquid S1 gepresenteerd. De S1 is een smartphone-tablet (phablet) met een groot 5,7-inch touchscreen.

Naast een groot 5,7-inch display beschikt de Acer Liquid S1 over het Android 4.2 Jellly Bean-besturingssysteem, een krachtige 1,5GHz quad-core processor en 8GB geheugen. Verder is deze phablet voorzien van een 8-megapixel camera (met een 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 2-megapixel HD-frontcamera/webcam. De connectiviteit is eveneens prima in orde met ondersteuning van WiFi, Bluetooth 4.0, 3G/HSDPA en GPS.

Bijzondere functionaliteiten op de S1 zijn verder 'Studio Sound' (voor een een optimaal stereo-geluid) en Acer's 2-way Live Screen app (waarmee je vrienden tijdelijk in een groep kan uitnodigen, zodat bijvoorbeeld foto's snel met een groep mensen zijn te delen). Tot slot ondersteunt de Liquid S1 ook de Acer Float User Interface. In deze interface kan je meerdere apps open laten staan, zodat je snel kan multitasken. Als er gebeld wordt, zie je dat meteen in een mini-venster en kan je ervoor kiezen om het belletje aan te nemen of om een sms'je terug te sturen.

De Acer Liquid S1 komt in een single-sim en in een dual-sim uitvoering. Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland volgt.

Acer Liquid S1
Acer Liquid S1

portablegear.nl


Gerelateerde producten