Interessant:

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 en Tab 3 8.0 geintroduceerd

nieuws 3 juni 2013 om 10:56

Samsung heeft de Galaxy Tab 3-tabletserie uitgebreid met de 10,1-inch Galaxy Tab 3 10.1 en de 8-inch Galaxy Tab 3 8.0. Beide tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean.

De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 heeft alle kenmerken om je nieuwe personal assistent voor onderweg te worden. De tablet is ontworpen om met één hand te bedienen, waardoor je comfortabel een e-book leest, film kijkt, internet browst, apps gebruikt en games speelt. De extra dunne rand zorgt ervoor dat het 8-inch scherm optimaal benut kan worden. De Galaxy Tab 3 8.0 is daarnaast uitgerust met Samsungs Sound Alive en Dolby Surround Effect voor Video Play voor een optimale geluidservaring. Het WXGA TFT scherm met een resolutie van 1.280 x 800 zorgt voor een scherp beeld. De tablet is voorzien van een 1,5GHz dual core processor, waardoor films vloeiend op het scherm verschijnen en je snel apps kunt openen.

De Galaxy Tab 3 8.0 is ontworpen om makkelijk overal mee naar toe te nemen. De camera is van hoge kwaliteit - 5-megapixel aan de achterzijde en 1,3-megapixel aan de voorzijde. De tablet biedt daarnaast toegang tot een scala aan handige functies, zoals WatchOn, Story Album (fotoalbums) en Group Play die het mogelijk maken om alle content direct met vrienden te delen en af te spelen. Deze 8-inch tablet beschikt tot slot over een speciale e-reader modus, waarbij de contrastratio automatisch wordt aangepast. 

Samsung Galaxy Tab 3 8.0
Samsung Galaxy Tab 3 8.0

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 heeft alle kenmerken van een gezinstablet. De Tab 3 10.1 kan daardoor dienen als het centrale middelpunt voor home entertainment. De kids vermaken zich met video's bekijken of gamen, terwijl de ouders de tablet gebruiken als afstandsbediening van de televisie, rustig een e-book lezen, het audiosysteem bedienen of het fotoalbum bijwerken. Iedereen kan zijn favoriete apps, bestanden, films, games en muziek op de tablet kwijt en dankzij de 1,6GHz dual core processor razendsnel openen. Het 16GB geheugen is uitbreidbaar met een microSD kaart. Het 10,1-inch model heeft een 3-megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3-megapixel frontcamera/webcam.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1
Samsung Galaxy Tab 3 10.1

De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 en Galaxy Tab 3 10.1 zijn vanaf de zomer 2013 in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijzen zijn nog niet bekend. Eerder werd al de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 aangekondigd.

portablegear.nl