Interessant:

Meidengroep K3 lanceert K3 iTab-tablet

nieuws 30 mei 2013 om 14:26

Meidengroep K3 heeft voor de grootste K3 fans nu ook een eigen tablet. Deze 7-inch Android-tablet, De K3 iTab, ligt vanaf nu in Nederland in de winkels voor € 119,95.

De multifunctionele Android-tablet van K3 is voor de echte fans, het bevat exclusieve K3 content met ruim 100 minuten aan K3 liedjes. Daarnaast zijn een exclusieve lederen K3 tablet hoes, een K3 stickervel, een 4GB SD-kaart, hoofdtelefoon en oplader inbegrepen. De bediening is eenvoudig en snel, en daarmee prima geschikt voor voor kinderen. Ook bevat deze tablet ouderlijk toezicht. Hiermee kunnen ouders instellen wat hun kind wel en niet kan met de tablet, websites instellen en apps beschikbaar maken voor hun kind.

De K3 iTab heeft een hoge schermkwaliteit en ingebouwde WiFi en een Android-browser zodat je overal kunt internetten. Het beschikt over de Google Play Store waarin je al jouw favoriete apps kunt downloaden. Naast film en muziek, kun je ook al jouw foto's op de tablet zetten. Met de ingebouwde camera kun je zelf in beeld komen en foto's maken.

De consumentenadviesprijs van de K3 iTab is €119,95 en ligt nu in de winkels. Andere fabrikanten brachten eerder kindvriendelijke tablets op de markt met de Archos Arnova ChildPad, de LG Kidspad, de dServe Kidz Tablet, de Kurio Telekids Tablet en de Polaroid Junior Tablet.

K3 iTab Tablet
K3 iTab Tablet

portablegear.nl