Interessant:

Archos onthult ChefPad-kooktablet

nieuws 16 mei 2013 om 08:41

Archos heeft een opmerkelijke nieuwe Android Jelly Bean-tablet onthuld: de Archos ChefPad is een tablet die speciaal gericht is op mensen die graag in de keuken staan en koken.

De Archos ChefPad is het best te omschrijven als een 'kooktablet' of een 'keukentablet'. De ChefPad is namelijk uitgerust met zogenaamde 'Chef Apps', waarin je veel verschillende recepten en diner-ideeen vindt. Daarnaast wordt de ChefPad geleverd met een silicone beschermhoes, zodat de tablet in de keuken beschermd is tegen spatten van water of eten tijdens het koken.

De ChefPad heeft verder een 9,7-inch touchdisplay en draait op Android 4.1 Jelly Bean. De overige functionaliteiten lijken op de meeste voorgaande Archos-tablets. Zo is de ChefPad uitgerust met een 1,6GHz dual-core processor, 2-megapixel camera's aan de voor- en achterzijde, WiFi, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een Full HD-videospeler, HDMI-out, OfficeSuite Viewer 6 (voor het bekijken van PDF- en Office-documenten) en ondersteuning voor de Google Play Store.

De Archos ChefPad is vanaf juni beschikbaar voor 169 euro.

Archos ChefPad
Archos ChefPad

Archos