Interessant:

Draw Something 2 verschenen

nieuws 7 mei 2013 om 11:25

Eind vorige maand is Draw Something 2 verschenen voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het nieuwe deel bevat meer opties voor mooiere tekeningen en meer sociale functionaliteiten.

Het originele Draw Something - een mobiele variant van Pictionary - was begin 2012 aanvankelijk een enorme hit, maar de populariteit was na enkele maanden al snel tanende. Gamedeveloper Zynga - vooral bekend van Farmville - had voor die tijd de developer van Draw Something, OMGPOP, echter al voor ruim 200 miljoen dollar (meer dan 150 miljoen euro) opgekocht. Door deze inschattingsfout moest Zynga in oktober 2012 alweer 95 miljoen dollarafschrijven op OMGPOP, waardoor het in financieel zwaar weer belandde.

Een nieuwe optie in Draw Something 2 is de mogelijkheid om tekeningen van vrienden te bekijken en deze samen te bespreken. Ook zijn er meer dan 4.000 nieuwe woorden (nu tot 9 letters lang) opgenomen. Draw Something 2 is beschikbaar vanaf iOS 5.0 voor de iPhone, iPad en iPod touch. De game is geoptimaliseerd voor het 4-inch display van de iPhone 5. Het spel is voor 2,69 in de iTunes App Store. In Engeland verschijnt er dit jaar ook een televisieshow die gebaseerd is op het spel: Draw It!

Draw Something 2
Draw Something 2

iTunes App Store