Interessant:

Asus Fonepad arriveert in Nederland

nieuws 2 mei 2013 om 09:42

Asus heeft de Asus Fonepad officieel geintroduceerd in de Benelux: de Fonepad is een 7-inch Android-tablet met 3G-support en de functionaliteiten van een smartphone.

De Asus Fonepad, die in februari werd aangekondigd, is handig voor mensen die zowel de spraakcommunicatiemogelijkheden van een smartphone als de entertainmentmogelijkheden van een tablet willen, maar de voorkeur geven aan slechts één apparaat. De Fonepad is een slanke, compacte 7-inch HD-tablet met een metallic ontwerp die gemakkelijk in één hand te houden is, dankzij zijn lichte gewicht van 340 gram en het slanke 10,4 millimeter profiel. De Fonepad wordt aangedreven door de nieuwste Intel Atom Z2420-processor en biedt volledige Android-compatibiliteit.

Ingebouwde 3G met HSPA+ mobiele data maakt van de Fonepad een altijd-verbonden mobiel apparaat voor surfen op het web, snelle downloads via de Google Play Store en vloeiende streaming van audio en video. Dankzij volledige ondersteuning voor 3G-telefonie kan de Fonepad ook worden gebruikt voor gesprekken via de ingebouwde ruisonderdrukkende digitale microfoon of een optionele Bluetooth-headset.

De Fonepad is beschikbaar met 16GB geheugen en is voorzien van een SD-kaartslot voor maximaal 32GB extra opslagruimte. Alle modellen beschikken over een 1,2-megapixel frontcamera voor eenvoudige video-chats en een 3-megapixel autofocus-camera aan de achterzijde met 720p HD video-opname. De Fonepad draait op Android 4.1 Jelly Bean en komt met de Floating App (voor het eenvoudig beheren van actieve programma's en multi-tasking) en met SuperNote Lite (voor handgeschreven notities en schetsen).

De Asus Fonepad is in de Benelux beschikbaar voor een adviesprijs van € 249,-.

Asus Fonepad
Asus Fonepad

portablegear.nl