Interessant:

Toshiba Portege Z10: tablet-ultrabook

nieuws 26 april 2013 om 10:19

Toshiba introduceert de Portégé Z10t, een 11,6-inch Full HD ultrabook die in een handomdraai te transformeren is tot een tablet met handschriftherkenningsfunctie. De Portégé Z10t wordt geleverd met Windows 8 Pro (of Windows 8).

In tabletmodus biedt de Portégé Z10t een prettige gebruikerservaring bij het uitvoeren van diverse taken, zoals het maken van aantekeningen en bezoeken van websites onderweg. Wil je echter grotere hoeveelheden informatie invoeren en verwerken, dan is de tablet eenvoudig te transformeren tot notebook, compleet met afneembaar backlit-toetsenbord. De Portégé Z10t biedt in beide configuraties een krachtige en snelle performance dankzij de nieuwste Intel Core-processoren voor ultrabooks en de ingebouwde highspeed-SSD's.

De Portégé Z10t is verder voorzien van aansluitingsmogelijkheden voor snelle dataoverdracht en netwerktoegang. De ultrabook met afneembaar tabletscherm heeft de nieuwste USB 3.0-poorten voor een snellere overdracht met randapparatuur. Via HDMI en RGB kan eenvoudig een groter scherm worden aangesloten, en de Intel Wireless Display-technologie maakt het mogelijk documenten en multimediabestanden draadloos naar een daarvoor geschikte televisie te zenden. De Portégé Z10t biedt betrouwbare en snelle netwerktoegang via Gigabit LAN en ondersteunt de nieuwste draadloze technologieën, waaronder HSPA en LTE.

De Toshiba Portégé Z10t met Windows 8 (Pro) is naar verwachting leverbaar in het tweede kwartaal van 2013 tegen een adviesprijs vanaf € 1099,-.

Toshiba Portégé Z10t
Toshiba Portégé Z10t

portablegear.nl