Interessant:

Mio Cyclo 500-fietsnavigatie verkrijgbaar

nieuws 26 april 2013 om 09:30

De in februari aangekondigde Mio Cyclo 500 serie fietsnavigatiesystemen met 3-inch display en WiFi-ondersteuning is vanaf deze week verkrijgbaar.

De nieuwe Mio Cyclo 500-serie kenmerkt zich door een 3-inch plat scherm, een slank en lichtgewicht design met anti-glare voor perfecte weergave, ook bij fel zonlicht. De toestellen zijn gemakkelijk te monteren op het fietsstuur en met de vooraf geďnstalleerde fiets- en wegenkaarten kan men meteen van start gaan. Met de unieke Suprise Me-functie biedt het toestel de gebruiker drie verrassende fietsroutes en dankzij de geďntegreerde WiFi in de Mio Cyclo 505 (HC) kan je verbinding maken met MioShare zonder een PC te hoeven inschakelen. Zo kunnen routes eenvoudig gesynchroniseerd worden via de "WiFi sync"-knop.

Mio Cyclo 505
Mio Cyclo 505

Piet Deschuymer, President MiTAC Europe zegt hierover: "Wij zijn trots op deze innovatieve serie fietsnavigatiesystemen met functies die ook de meest geraffineerde gebruikers zullen bekoren. Net als de Cyclo 300 serie, is deze nieuwe reeks ontwikkeld voor fietsers, door fietsers. En dat zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid en functies zoals de ingebouwde WIFI, maar ook in kleinere details zoals "Terug naar start", "Naar dichtstbijzijnde routepunt" en andere slimme toepassingen. De ontwikkeling van de Cyclo 500 serie is opnieuw een goed voorbeeld van Mio’s initiële doelstelling: het ontwikkelen van gemakkelijke fietsnavigatiesystemen die een nieuwe standaard zetten binnen de fietsnavigatiemarkt."

De Mio Cyclo 505 HC beschikt als extra ten opzichte van de Cyclo 505 over work-out programma's voor indoor en outdoor trainingen, een ingebouwde ANT+ sensor om aan te sluiten op een hartslagmonitor, een cadanssensor en een wielsensor. 

De Mio Cyclo 505 en Mio Cyclo 505 HC per heden verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaken en in de Mio-webshop voor € 419,99 (Cyclo 505 met kaarten van West-Europa) en €469,99 (Cyclo 505 HC met kaarten van West-Europa).

portablegear.nl