Interessant:

Mio Cyclo 500-serie fietsnavigators gepresenteerd

nieuws 21 februari 2013 om 11:35

Mio introduceert met de Cyclo 500-serie (bestaande uit de Cyclo 505 en de 505 HC) een nieuwe serie navigatiesystemen voor fietsers. Alle modellen zijn voorzien van WiFi.

Mio boekte veel succes met de voorgaande Mio Cyclo 300- en Cyclo 100-serie in 2012, dus het is niet verrassend dat het bedrijf zich verder focust op fietsnavigatie. De Mio Cyclo 500-serie is specifiek ontworpen voor zowel de resultaat gedreven fietser als de mountainbiker, die baat hebben bij het lichte gewicht van 129 gram, de vooraf geďnstalleerde kaarten (West-Europa) en de unieke Mio Surprise-Me functie.

De Mio Cyclo 505 en Cyclo 505 HC zijn uitgerust met WiFi; je kan je de toestellen rechtstreeks verbinden met je MioShare account via de "WiFi sync"- knop. Op deze manier kunnen routes eenvoudig gesynchroniseerd worden met het toestel, zonder dat de PC hiervoor aangezet hoeft te worden. Andersom werkt het ook, je kan na je fiets-work-out de route uploaden in MioShare door eenvoudigweg op de synchronisatieknop te drukken.

Mio Cyclo 505: fietsnavigatie
Mio Cyclo 505: fietsnavigatie

Piet Deschuymer, President MiTAC Europe zegt over de nieuwe Cyclo-modellen: "Wij zijn trots dat wij deze innovatieve serie kunnen aankondigen, die mede is ontstaan met behulp van de waardevolle feedback van onze trouwe gebruikers. Met de techniek van de toekomst zetten wij een nieuwe standaard neer voor de gebruikers van vandaag, zonder onze initiële doelstelling uit het oog te verliezen, namelijk het ontwikkelen van eenvoudig te gebruiken fietsnavigatiesystemen."

De serie bestaat uit de Mio Cyclo 505 en de Cyclo 505 HC (die als extra beschikt over een ritme/snelheidsensor en een hartslagmonitor) en is te koop vanaf half april 2013 voor respectievelijk € 419,99 en € 469,99.

Mio Cyclo 505: fietsnavigatie
Mio Cyclo 505: fietsnavigatie

portablegear.nl