Interessant:

LG Nexus 4 officieel in Nederland beschikbaar

nieuws 23 april 2013 om 09:41

De LG Google Nexus 4 is vanaf deze week officieel beschikbaar in de Benelux. De 16GB versie van het toestel wordt voor € 469,- aangeboden, inclusief een case van € 29,-.

De LG Nexus 4 (E960) heeft een 4,7-inch True HD IPS+ display en was de eerste smartphone met de nieuwe Android 4.2 editie. Een nieuwe optie in Android 4.2 is 'Gesture Typing' - een geintegreerde Swype-functionaliteit, waarmee je snel berichten kan schrijven door met een vinger over het on-screen toetsenbord te 'vegen'. Dankzij Android 4.2 krijg je de beschikking over de recentste edities van Google-apps als Google Now (voor reminders  over je volgende vluchten, restaurant- en hotelreserveringen) en Google Maps (met turn-by-turn gps-navigatie, live verkeersinformatie en geïntegreerde routebeschrijvingen voor de auto, het openbaar vervoer en per voet).

De Nexus 4 - die al wel officieus in Nederland te koop was - is verder voorzien van een 8-megapixel-hogeresolutiecamera waarmee je foto's kan maken vanuit iedere hoek om die vervolgens samen te smelten in zogenaamde 'Photo Spheres' (dat zijn 360 graden panorama-foto's). Daarnaast kun je de foto's automatisch uploaden met Instant Upload, zodat je nooit een foto kwijtraakt. Video's zijn op te nemen in 1080p Full HD-kwaliteit. Dankzij de NFC-support en Android Beam-functionaliteit zijn foto's en video's eenvoudig te delen met andere Android NFC-apparaten. Tot slot beschikt de Nexus 4 over een quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor (met daarbij 2GB RAM geheugen), die zeer snelle en indrukwekkende prestaties garandeert. Het 16GB geheugen is niet uitbreidbaar.

De LG Nexus 4 ligt nu officieel in de Nederlandse en Belgische winkels voor een prijs van € 469,-, inclusief een bumper-case van € 29,-.

Verder lezen...

- LG Nexus 4 hands-on

LG Google Nexus 4
LG Google Nexus 4

portablegear.nl