Interessant:

Philips onthult sportieve GoGear FitDot en SoundClip

nieuws 22 maart 2013 om 14:09

Philips breidt haar assortiment mp3-spelers met twee nieuwe sportieve modellen: de GoGear FitDot (met sporthoofdtelefoon) en de GoGear SoundClip (met kleding-clip).

De Philips GoGear FitDot is in feite hetzelfde model als de eerder geintroduceerde Philips GoGear MiniDot, maar nu in een compleet sportpakket. De FitDot heeft net als de MiniDot een geintegreerde clip waarmee je hem aan je kleding kan bevestigen, maar komt daarnaast ook met een sporthoofdtelefoon (voor optimaal comfort tijdens trainingen) en een armband waarin je de speler tijdens het sporten kan bevestigen.

Verder beschikt de GoGear FitDot over LED- en geluidsindicatie voor opladen en eenvoudige navigatie, een accuduur van maximaal 6 uur en een Fast Charge-modus (6 minuten opladen voor een speeltijd van 60 minuten). De FitDot heeft 2GB of 4GB geheugen en ondersteunt de Philips Songbird-software.

Philips GoGear FitDot
Philips GoGear FitDot

De Philips GoGear SoundClip (niet te verwarren met de GoGear SoundDot) is een compact mp3-spelertje die net als de FitDot/MiniDot een geintegreerde clip heeft, zodat hij eenvoudig aan kleding is te bevestigen. Deze speler beschikt verder over 4GB geheugen, Philips' FullSound-technologie (voor een goede audiokwaliteit), ondersteuning van de Songbird-software en een accuduur van maximaal 8 uur. De SoundClip heeft eveneens een Fast Charge-modus: 5 minuten opladen is bij deze speler genoeg voor een speeltijd van 60 minuten.

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de GoGear FitDot en SoundClip in Nederland volgt.

Philips GoGear SoundClip
Philips GoGear SoundClip

portablegear.nl