Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Philips GoGear SoundDot 1 Foto Philips GoGear SoundDot 2 Foto Philips GoGear SoundDot 3 Foto Philips GoGear SoundDot 4 Foto Philips GoGear SoundDot 5 Foto Philips GoGear SoundDot 6 Foto Philips GoGear SoundDot 7

Inleiding

De Philips GoGear SoundDot (SA4DOT) is een compacte MP3-speler met 2GB geheugen en een geintegreerde USB-aansluiting, waarmee de speler snel en eenvoudig aan de computer is te koppelen. Daarnaast is de SoundDot voorzien van een geintegreerde klem, waarmee je hem aan je kleding of tas kan bevestigen. Een LED-lampje en korte piepjes geven aan of de speler aan of uit is, en of de shufflemodus is ingeschakeld of niet. Een knipperend rood lampje en piepjes waarschuwen je wanneer de batterij bijna leeg is. Als je de SoundDot aansluit op het stopcontact blijft het LED-lichtje constant rood branden ter indicatie dat de batterij wordt opgeladen. Wanneer hij groen brandt, is de batterij opgeladen. Philips belooft een batterijduur van 6 uur bij een volledig opgeladen batterij. De FastCharge-functie zorgt er daarnaast voor dat 6 minuten opladen genoeg is voor een speeltijd van 60 minuten. Verder ondersteunt de SoundDot de Philips Songbird-software waarmee je muziek kan zoeken, afspelen en synchroniseren. De Philips GoGear SoundDot komt in het blauw, roze of wit.

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear SoundDot is een MP3-USB-speler met een gewicht van 19 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,7 x 4,2 x 1,9 centimeter. De Philips GoGear SoundDot is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en wit.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear SoundDot heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar.

Multimedia

Met de Philips GoGear SoundDot kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Philips heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van de Philips GoGear SoundDot is onbekend.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear SoundDot

Van de Philips GoGear SoundDot staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear SoundDot beschikbaar.

Specificaties Philips GoGear SoundDot

Algemeen
ProductPhilips GoGear SoundDot
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht19 gram
Afmetingen57,0 x 42,0 x 19,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee