Interessant:

EA optimaliseert games voor Samsung Galaxy S4

nieuws 19 maart 2013 om 19:16

Gamebedrijf EA (Electronic Arts) heeft aangekondigd 16 games te optimaliseren voor het 5-inch Full HD-display van de onlangs geintroduceerde Samsung Galaxy S4.

EA titels als The Simpsons: Tapped OutNeed for Speed: Most WantedMONOPOLYThe Sims FreePlayReal Racing 3 en PopCap's Plants vs. Zombies zullen op de Samsung Galaxy S4 nog scherper tot leven komen dankzij het Full HD-display met een hoge resolutie van 441 pixels per inch.

Naast de games die al verkrijgbaar zijn, introduceert EA ook nieuwe content voor de Samsung Galaxy S4 zoals Tetris Blitz, een bliksemsnelle, gratis downloadversie van de populaire puzzelgame. Ook brengt EA de bekroonde puzzel game van PopCap, Bejeweled Blitz, naar de Galaxy S4.

"Wij zijn blij met de samenwerking met Samsung zodat wij favoriete mobiele game-titels naar de nieuwe Samsung Galaxy S4 met de lancering kunnen brengen," zei Glenn Roland, VP van Platforms en OEM van Electronic Arts. "De hogere resolutie, het grotere scherm en de verbeterde kracht van de processors zorgen ervoor dat onze games er nog mooier uit zullen zien voor Samsung consumenten."

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

portablegear.nl