Interessant:

Lenovo onthult nieuwe Android-tablets

nieuws 26 februari 2013 om 09:00

Lenovo heeft op het Mobile World Congress in Barcelona drie nieuwe Android-tablets aangekondigd: de IdeaTab S6000, A3000 en A1000.

Alle drie de nieuwe Lenovo-tablets zijn ontwikkeld voor drie specifieke doelgroepen en bevatten unieke functies voor een fantastische connectiviteit.

De 7-inch IdeaTab A1000 is voorzien van verbeterde audio functionaliteiten en is bedoeld voor consumenten die voor het eerst een tablet aanschaffen. De 7-inch IdeaTab A3000 heeft een quad-core processor en is speciaal ontwikkeld voor consumenten die op zoek zijn naar een tablet voor snelle prestaties voor gaming of om te surfen. Daarnaast kondigt Lenovo ook de nieuwe IdeaTab S6000 aan, die voorzien is van uitgebreide I/O-opties, een slank profiel en een 10-inch scherm zodat je onderweg kunt genieten van films en games.

Verder bevatten alle bovenstaande modellen 'Lenovo Mobile Acces', een unieke mobiele prepaid breedbanddienst die zonder abonnement werkt. Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Lenovo-tablets in Nederland moet nog volgen.

Lenovo IdeaTab A1000
Lenovo IdeaTab A1000

portablegear.nl