Interessant:

LG presenteert Optimus F5 en Optimus F7

nieuws 21 februari 2013 om 03:00

Tijdens het Mobile World Congress volgende week in Barcelona introduceert LG een tweetal nieuwe 4G-toestellen, de LG Optimus F5 en de LG Optimus F7.

De LG Optimus F5 is een smartphone met een 4,3" IPS-display. Een 1,2 GHz dual-core processor zorgt voor goede prestaties. De F5 draait op Android 4.1 en heeft 8GB geheugen aan boord. De LG Optimus F7 is een maatje groter en heeft een 4,7" True HD IPS display. Ook de F7 draait op Android 4.1 en is voorzien van 8GB aan geheugen.

Beide toestellen zijn voorzien van de nieuwste Androidversie Jelly Bean 4.1.2. en bezitten een aantal handige gebruiksfuncties die ook terug te vinden zijn op andere LG smartphones, zoals Qslide, Quick Memo en Safety Care. 

 

"4G is aan een opmars bezig en we verwachten dat veel Nederlanders het komende jaar hier op overstappen", aldus Bas Dekker van LG Nederland. "Wij willen 4G voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden we, naast ons 4G paradepaardje Optimus G, met de Optimus F5 en F7 een alternatief aan consumenten die een goed uitgeruste smartphone willen hebben, zonder hier veel geld aan te besteden."

Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland moet nog volgen.

LG Optimus F5 en Optimus F7
LG Optimus F5 en Optimus F7

portablegear.nl