Interessant:

Note 2-functies op Samsung Galaxy S3

nieuws 10 december 2012 om 13:42

Samsung komt binnenkort met een Premium Suite-update voor de Samsung Galaxy S3 waarmee verschillende functionaliteiten van de Galaxy Note 2 ook op de Galaxy S3 te gebruiken zullen zijn.

Een voorwaarde voor de Premium Suite-update voor de Samsung Galaxy S3 is wel dat je het toestel geupdatet hebt naar Android 4.1 Jelly Bean. Met de update komen verschillende functionaliteiten van de Galaxy Note 2 naar de S3, zoals multi-window support. Daarmee kan je twee apps tegelijkertijd naast in elkaar in beeld gebruiken. Ook 'Paper Artist' (eenvoudig afbeeldingen creŽren) en 'Low Light Shot' (betere foto's bij weinig licht) komen naar de S3.

Andere nieuwe functies in de Premium Update zijn onder meer Page Buddy (een functie die voorspelt wat je gaat doen aan de hand van je acties. Als je bijvoorbeeld je oordopjes inplugt wordt automatisch de muziekspeler gestart) en†Facebook Lock Ticker (om Facebook News Feeds gelijk op het lockscherm te ontvangen).

Er is nog geen informatie over de uitrol van de Premium Suite-update in Nederland en BelgiŽ, maar de verwachting is dat de update begin volgend jaar beschikbaar komt.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Samsung Tomorrow