Interessant:

BeBook Touch: touch e-reader met WiFi

nieuws 9 november 2012 om 10:21

BeBook breidt haar assortiment e-readers uit met de BeBook Touch, een e-reader met een 6-inch capactive eInk Pearl-touchscreen en WiFi-ondersteuning.

In vergelijking met de eerder uitgebrachte BeBook Pure heeft de BeBook Touch een vierkanter design. De dikte en het gewicht verschillen echter niet veel: de Pure is 8 millimeter dik en 188 gram zwaar, de Touch is 9 millimeter dik en weegt 185 gram. De Pure heeft een 6-inch eInk-display, de Touch heeft een verbeterd eInk Pearl-display, dat nog beter in zonlicht is af te lezen. Ook is de Touch voorzien van een capacitive touchscreen en WiFi-ondersteuning; de Pure ondersteunt geen WiFi en heeft een non-touch display.

Verder is de BeBook Touch voorzien van 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 1.700 mAh batterij (genoeg voor 8.000 pagina-omslagen of 120 uur leestijd) en ondersteuning van alle bekende e-bookformaten, waaronder ePUB, PDF en TXT. De BeBook Touch kost € 129,-.

BeBook ging begin 2012 failliet, maar maakte na een overname door BAS Group (eigenaar van onder meer Dixons) een doorstart.

BeBook Touch
BeBook Touch

BeBook