Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto BeBook Touch 1 Foto BeBook Touch 2

Inleiding

De BeBook Touch is een 6-inch e-reader met een capacitive touchscreen en een helder eInk Pearl-display, dat ook in fel zonlicht goed is af te lezen. De BeBook Touch - een herontworpen touch-uitvoering van de eerder uitgebrachte BeBook Pure - is slechts 9 millimeter dik en 186 gram zwaar en zodoende eenvoudig mee op reis te nemen. Ten opzichte van de Pure beschikt dit model als extra - naast een touchscreen - ook over WiFi-support. Op het 4GB geheugen kan je 4.000 e-books kwijt; het geheugen is uitbreidbaar middels microSD (met maximaal 32GB). De BeBook Touch heeft een 1.700 mAh batterij (genoeg voor 8.000 pagina-omslagen of 120 uur leestijd) en ondersteunt alle bekende e-bookformaten, waaronder ePUB, PDF en TXT.

Apparaat & afmetingen

De BeBook Touch is een WiFi-touchreader met een gewicht van 186 gram. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Scherm

Boeken lees je op het 6,0\" e-ink Pearl-scherm (600 x 800 pixels) van de BeBook Touch. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Een e-ink Pearl scherm biedt een beter energiebeheer en snellere omslagtijden dan de originele e-ink schermen. In totaal kan je 120 uur onafgebroken lezen met 1 volle accu.

Bestandsformaten

Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 7 eBook- en document-formaten, te weten ePUB, PDF, TXT, HTML, FB2, RTF en MOBI eBooks. Met de Touch luister je bovendien naar je favoriete muziek (BMP, JPG en TIFF).

Geheugen en connectivity

De BeBook Touch heeft 4 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze BeBook heeft verder nog WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen BeBook Touch

Van de BeBook Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de BeBook Touch beschikbaar.

Specificaties BeBook Touch

Algemeen
ProductBeBook Touch
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht186 gram
AfmetingenOnbekend
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie600 x 800px
Schermsoorte-ink Pearl
Geheugen
Opslag4 GB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenePUB, PDF, TXT, HTML, FB2, RTF, MOBI
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingUSB 2.0