Interessant:

KPN-salesmedewerkers krijgen Nokia Lumia-smartphones

nieuws 8 november 2012 om 12:28

KPN rust haar marketing- en salesmedewerkers in het zakelijke segment uit met de nieuwste Windows Phone 8-toestellen van Nokia: de Lumia 820 en Lumia 920.

KPN meldt: "Nokia Nederland en KPN Zakelijke Markt zijn een belangrijke samenwerking aangegaan om gezamenlijk een substantieel aandeel te realiseren voor Windows Phone 8". Daartooe rust KPN onder meer de ruim 900 marketing- en salesmedewerkers van de Zakelijke Market uit met de Nokia Lumia 920 en Lumia 820, de nieuwste Windows Phone 8-toestellen van Nokia.

"Ons vertrouwen in Windows Phone groeit met de dag en de behoefte aan een derde ecosysteem dat niet alleen onze klanten meer keuze biedt, maar ons als bedrijf ook meer opties geeft, is evident. De naadloze integratie tussen Windows 8 en Windows Phone 8 doet een nieuw speelveld ontstaan, dat voor de zakelijke markt ontzettend interessant is. Voor ons als voorloper in Het Nieuwe Leven & Werken biedt deze integratie van Windows Phone 8 met zakelijke oplossingen als Microsoft Exchange, SharePoint en Lync gecombineerd met Office, de volledige desktopervaring op een smartphone. Wij zien dan ook volop kansen en verwachten die optimaal te benutten", aldus John van Vianen, CEO van KPN Zakelijke Markt.

Pas eind november maakt Nokia meer bekend over de prijs en beschikbaarheid voor consumentenmarkt van de Nokia Lumia 920 en Lumia 820 in Nederland.

Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 920

portablegear.nl