Interessant:

Samsung Galaxy Premier aangekondigd

nieuws 1 november 2012 om 10:22

Samsung heeft in Oost-Europa de Samsung Galaxy Premier (i9260) aangekondigd, een Android 4.1 Jelly Bean-smartphone met een groot 4,65-inch SuperAMOLED HD-display.

Geruchten over de Samsung Galaxy Premier (i9260) deden al langer de ronde. Nu heeft Samsung het toestel dan officieel aangekondigd in OekraÔne, waar het vanaf december te koop zal zijn voor een prijs rond de 525 euro.

De Galaxy Premier is nauwe familie van de Samsung Galaxy S3†en beschikt over veel functionaliteiten die ook op dat toestel zijn te vinden. Denk daarbij aan functies als†S-Beam (snel content delen via NFC door twee toestellen tegen elkaar aan te houden), Smart Stay (scherm blijft actief als je lange tijd achtereen leest), Direct Call (automatisch een nummer bellen als je het toestel naar je hoofd beweegt), Pop-Up Play (versleepbaar videovenster) en S-Voice (stemcommando's in het Engels).

De Galaxy Premier wordt standaard geleverd met Android 4.1 Jelly Bean en heeft een†4,65-inch SuperAMOLED HD-display. Verder is het toestel voorzien van een 8-megapixel camera (met een 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde, een 1,9-megapixel frontcamera, WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 4.0, NFC en een 2.100 mAH batterij. Chatten is direct mogelijk met de voorgeinstalleerde Google Talk- en ChatON-messaging-apps. Het 8GB of 16GB geheugen is uitbreidbaar middels microSD.

Het is nog niet bekend wanneer en of de†Samsung Galaxy Premier†naar Nederland en BelgiŽ komt.

Samsung Galaxy Premier (i9260)
Samsung Galaxy Premier (i9260)

SammyHub