Interessant:

Boer verliest iPhone in achterste koe (en wil verzekeringsgeld)

nieuws 31 oktober 2012 om 08:48

Een boer in het Britse Devon heeft zijn iPhone in het achterste van een koe verloren toen hij tijdens de geboorte van een kalf wilde assisteren en daarbij het licht van zijn iPhone gebruikte. Hij wilde daarom vergoeding van zijn verzekering.

De iPhone kwam later wel weer uit koe, maar was toen beschadigd. Een Britse verzekeringsmaatschappij heeft dit weetje naar buiten gebracht in een lijstje van de meest bizarre verzekeringsclaims die het bedrijf kreeg over verloren smartphones.

Naast de boer die zijn iPhone in de koe verloor waren er nog meer opmerkelijke claims. Zo was er een vrouw die claimde 'per ongeluk' haar mobieltje in een taart te hebben gebakken voor haar dochters verjaardag (het toestel overleefde de oven niet). Daarnaast was er een vrouw die zei dat toen ze haar hond op het strand van Wales uitliet 'er een zeehond tevoorschijn kwam en de telefoon uit haar hand griste'.

Een man claimde dat hij met zijn mobieltje apen in een Safari Park wilde filmen en dat een aap toen het toestel stal. Ook was er nog een stelletje dat tijdens het naspelen van de 'I'm King of the World!' -scene uit de film Titantic de mobiele telefoon over boord van het cruiseschip liet vallen terwijl ze een foto wilden maken. Tot slot klaagde een jonge vrouw dat de vibratiefunctie van haar BlackBerry het had begeven toen zij het toestel gebruikte als seksspeeltje.

Mirror