Interessant:

Nokia Lumia 920 voorlopig niet naar Nederland

nieuws 30 oktober 2012 om 15:24

Nokia rolt de Nokia Lumia 920, Nokia's vlaggenschip Windows Phone 8-smartphone, de komende maand uit in onder meer Duitsland, Frankrijk en†Groot-BrittanniŽ. Nederland en BelgiŽ zullen langer op de officiŽle uitrol moeten wachten.

De†Nokia Lumia 920†is Nokia's eerste smartphone met†Windows Phone 8. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 4,5-inch IPS ClearBlack-touchscreen, een draadloze oplaadfunctionaliteit en de nieuwe Nokia City Lens-optie (een Layar-achtige dienst, die een informatielaag over je omgeving toont als je er door de camera naar kijkt).

Nokia heeft bekendgemaakt dat de Nokia Lumia 920 en de Nokia Lumia 820 eerst zullen arriveren in†Frankrijk en†Groot-BrittanniŽ, waarna Duitsland en Rusland zullen volgen. Daarna zijn 'geselecteerde markten' aan de beurt, in dit geval: AustraliŽ, Hong Kong, India, ItaliŽ, Polen, Saudi-ArabiŽ, Thailand, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten en Vietnam. Nokia maakte nog niets bekend over de release in Nederland en BelgiŽ van de nieuwe Lumia's, dus het is afwachten wanneer de toestellen hier te koop zijn.

Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 920

portablegear.nl