Interessant:

iPhone te moeilijk voor Barack Obama

nieuws 11 september 2012 om 10:06

De Amerikaanse president Barack Obama, een fervent BlackBerry-gebruiker, lukte het niet om te bellen met een iPhone, toen hij deze onverwacht van een vrijwillige campagnemedewerker kreeg aangereikt.

Barack Obama wilde in Florida enkele andere vrijwilligers bedanken voor de inzet voor zijn verkiezingscampagne. Hij kreeg daartoe een iPhone van een andere vrijwilliger aangereikt, maar het lukte hem niet daarop te bellen: de vrijwilligster moest het apparaat eerst even uitleggen. Toen bleek echter ook nog het beltegoed van de iPhone op. 

Met een andere iPhone en wat aanwijzingen lukte het Obama eindelijk om te bellen. Helaas nam de andere kant niet op, dus Obama kon niet meer doen dan een berichtje achterlaten.

Obama redde zich eruit door zijn eigen telefoon te voorschijn te halen en te zeggen: "Kijk, ik heb heb nog altijd een BlackBerry", gevolgd door de grap "Ik wil hiermee aantonen dat vrijwilliger zijn niet zo makkelijk is als lijkt".

Barack Obama is een fervent BlackBerry-gebruiker: ook toen hij president werd, wilde hij zijn BlackBerry houden, terwijl hij de smartphone om veiligheidsredenen eigenlijk moest inleveren. Uiteindelijk mocht hij zijn geliefde BlackBerry houden, maar pas nadat het toestel extra beveiligd was.

Daily Mail