Interessant:

Lenovo ThinkPad Tablet 2: Windows 8 Pro-tablet

nieuws 9 augustus 2012 om 10:33

Lenovo introduceert de ThinkPad Tablet 2, een 10,1-inch business-tablet met het Windows 8 Pro-besturingssysteem en een dual-core Intel Atom Cover Trail-processor.

De Lenovo ThinkPad Tablet 2†volgt de originele Lenovo ThinkPad Tablet op. Het belangrijkste verschil is dat†het Android 3.1 Honeycomb-besturingssysteem heeft plaatsgemaakt voor Microsofts Windows 8 Pro-besturingssysteem.†

De 8,9 millimeter dikke ThinkPad Tablet 2 is verder uitgerust met een capacitive 10-inch multi-touch IPS HD-display, camera's aan de voor- en achterzijde (van respectievelijk 2-megapixel en 8-megapixel, beide met LED-flitser) en een dual-core Intel Atom Clover Trail-processor. De connectiviteit is prima in orde met WiFi, een USB-aansluiting en (micro)HDMI-out. Ondersteuning van 3G/4G en NFC is optioneel. De ThinkPad Tablet 2 beschikt verder over een vingerafdruklezer, 2GB RAM, 64GB geheugen en een optionele styluspen (die je in de tablet kan opbergen). Optioneel is voor de ThinkPad Tablet 2 een toetsenbord-dock (met 3 USB-poorten, HDMI-out en een ethernet-aansluiting) beschikbaar.

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 komt in oktober dit jaar, tegelijkertijd met officiŽle release van†Windows 8, op de markt.

Lenovo ThinkPad Tablet 2
Lenovo ThinkPad Tablet 2

Engadget