Interessant:

Acer komt met Windows 8 Upgrade-restitutieactie

nieuws 18 juli 2012 om 10:08

Acer is een actieve partner in het Windows 8 Upgrade-programma. Dankzij deze actie kunnen klanten die tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Acer-laptop of -desktop hebben gekocht voor € 14,99 upgraden van Windows 7 naar Windows 8.

Boven op de standaard upgrade actie van Microsoft levert Acer klanten met een Ultrabook een uniek aanbod. Iedere klant die tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Acer Ultrabook koopt, kan de kosten van de online upgrade onder het Microsoft Upgrade-programma via Acer terugvorderen. De volgende Acer Ultrabooks komen voor de actie in aanmerking: de Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 en Aspire M5. De actie geldt voor zowel Nederland als België.

Voor de speciale upgrade, volg je eerst de standaard Windows Upgrade-procedure. Daarna surf je naar www.acer.com/windows8upgrade om daar op een link te klikken die je naar de restitutiepagina navigeert. Daar wordt om bepaalde informatie gevraagd, zodat kan worden gecontroleerd of het Microsoft Upgrade-programma is doorlopen en om vast te stellen om welk product het gaat. Is dit eenmaal geverifieerd en voldoe je aan de vereisten, dan zal Acer de kosten voor de online Microsoft Upgrade aan de klant vergoeden. De actie geldt voor Acer Ultrabooks die zijn aangeschaft in de periode van 2 juni 2012 tot en met 31 januari 2013.

Acer Aspire Timeline M5
Acer Aspire Timeline M5

portablegear.nl