Interessant:

HTC Desire V dual-sim naar Europa

nieuws 8 juni 2012 om 10:06

HTC brengt de HTC Desire V, een entry-level Android 4.0-smartphone met dual-sim functionaliteit, binnenkort waarschijnlijk in Europa op de markt. Het toestel werd eerder geintroduceerd in AziŽ.

De HTC Desire V is, zowel qua hardware als software, grotendeels gebaseerd op de HTC Desire C, maar heeft wel een groter display (4-inch) dan de Desire C (3,5-inch). De schermresolutie is eveneens hoger: 480 x 800 pixels in plaats vam 320 x 480 pixels. Ook de dual-sim functionaliteit, waardoor je twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel kan gebruiken, is nieuw.†

Verder is de Desire V voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de HTC Sense 4-interface, een 5-megapixel camera met LED-flitser, 3G/HSPDA-support voor ťťn SIM-kaart (de ander moet het doen met GPRS), een single-core 1GHz-processor, 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD) + 25GB Dropbox geheugen en de Beats Audio-technologie.

De HTC Desire V komt aankomende juli voor een prijs rond de 300 euro eerst in de†OekraÔne op de markt. Het is nog niet bekend wanneer en of de Desire V in de Benelux verkrijgbaar is.

HTC Desire V
HTC Desire V

Inquisitr