Interessant:

HTC Desire C officieel aangekondigd

nieuws 15 mei 2012 om 12:25

HTC heeft vandaag de HTC Desire C, die gisteren voortijdig uitlekte, officieel geintroduceerd. De Desire C is een instapmodel-smartphone met een 3,5-inch touchscreen, Beats Audio en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Met de HTC Desire C†(eerder bekend onder de codenaam HTC Golf) heb je via Google Play (voorheen Android Market) toegang tot duizenden apps, games en muziek en beschik je altijd over entertainment, op je werk, thuis en onderweg. Verder is het toestel uitgerust met de vernieuwde versie van HTC Sense-software en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Door de speciale 'recente apps' button op de HTC Desire C, is multitasken snel en eenvoudig. Zo kun je tijdens het uploaden van een foto naar Facebook gewoon doorgaan met chatten of browsen.

Het duurzame frame en een hoogwaardig ontwerp maakt de HTC Desire C ideaal als je op zoekt bent naar een telefoon met een premium design. Doordat de speaker aan de voorkant bestaat uit kleine gaatjes in de behuizing die zijn gecreŽerd door een laser, levert het toestel een zeer helder inkomend geluid.†En als je een Beats-headset hebt (deze wordt niet meegeleverd!) profiteer je verder van de specifieke audioprofielen die hiervoor beschikbaar zijn. Dit betekent dat de muziek die je beluistert via jouw Beats-headset, standaard is afgestemd op jouw persoonlijke audioprofiel.†Daarnaast heeft de HTC Desire C een scherm met grote kijkhoek en een 5-megapixel camera met metalen omlijsting.†

HTC Desire C
HTC Desire C

De HTC Desire C is verder uitgerust met onder meet FM-radio, WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 4.0 en een VGA-videorecorder. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar middels microSD. Daarnaast krijg je twee jaar lang gratis 25GB Dropbox-geheugen tot je beschikking.

De HTC Desire C is verkrijgbaar in de kleuren Polar White, Flamenco Red en Stealth Black en is beschikbaar vanaf juni. De †consumentenadviesprijs van het toestel is 229 euro (zonder abonnement).

portablegear.nl