Interessant:

Samsung Omnia M: instapmodel Windows Phone 7

nieuws 11 mei 2012 om 12:48

Samsung introduceert de Samsung Omnia M (S7530), een instapmodel Windows Phone 7.5 Mango-smartphone met een 4-inch SuperAMOLED-display en een 1GHz-processor.

De Samsung Omnia M (S7530) is verder uitgerust met een 5-megapixel camera met een LED-flitser, een 720p HD-videorecorder 3G/HSDPA, aGPS, WiFi, push e-mail, Bluetooth 2.1, Samsungs ChatON-messenger app en Samsungs AllShare DLNA-toepassing (om video's en andere media direct op je TV te kunnen afspelen). Dankzij de VGA-webcam en Samsungs Video Call-functionaliteit behoort ook videochatten tot de mogelijkheden.

Het Windows Phone 7.5 Mango-besturingssysteem zorgt via de People Hub voor een perfecte integratie met je sociale netwerken op Facebook, Twitter, LinkedIn en Windows Live. Tevens ondersteunt Mango de Xbox LIVE-toepassing, waarmee je kan bekijken welke Xbox 360-games je recentelijk hebt gespeeld en welke achievements je in deze games hebt behaald. De Omnia M biedt 4GB geheugen (niet uitbreidbaar); daarnaast krijg je gratis 25GB opslagruimte op de Windows Live SkyDrive cloudservice van Microsoft.

De Samsung Omnia M ligt binnenkort in Europa in de winkels; de prijs is nog niet bekend. De Omnia M is Samsungs derde Windows Phone-toestel, na de Omnia 7 en de Omnia W.

Samsung Omnia M
Samsung Omnia M

Samsung Tomorrow