Interessant:

Skype beschikbaar voor Sony PS Vita

nieuws 26 april 2012 om 09:51

Skype is nu ook beschikbaar voor de Sony PS Vita; de app is gratis te downloaden in de PlayStation Store en maakt bellen en videobellen via 3G of WiFi mogelijk.

De Sony PS Vita is, net als de meeste recente high-end smartphones, uitgerust met een camera aan zowel de voor- als de achterzijde. Hierdoor kan je jezelf laten zien aan degenen met wie je via Skype belt (met de frontcamera) en is het mogelijk om te tonen wat jezelf ziet met de camera aan de achterzijde.

Van elke oproep die binnenkomt, ontvang je een melding, ook tijdens het gamen of internetten. Als je net midden in een game zit, kan je het spel pauzeren om het gesprek op te nemen en vervolgens na het gesprek weer verder spelen. 

Ten slotte is het met Skypebeltegoed ook mogelijk om met de PS Vita te bellen naar vaste en mobiele telefoons, net zoals dat kan vanaf de computer of mobiele telefoon.

Skype voor de PS Vita is gratis te downloaden in de PlayStation Store. De laatste tijd komen er meer interessante (gratis) apps en functies voor de Vita beschikbaar: Sony onthulde reeds een firmware-update waarmee de camera van de Vita een videorecoder-functie kreeg en kondigde de apps Paint Park (een Paint-toepassing), Treasure Park (een app waarmee je puzzels kan maken) en Wake-up Club (een wekkerfunctie met synchronisatiemogelijkheid) aan.

Skype voor Sony PS Vita
Skype voor Sony PS Vita

Skype