Interessant:

Draw Something krijgt sociale netwerk-update

nieuws 19 april 2012 om 09:56

De populaire Pictionary-app Draw Something krijgt een update (1.5.14); nu kan je onder meer je tekeningen plaatsen op Facebook en Twitter en commentaar posten op tekeningen.

Daarnaast is het met deze update mogelijk om je Draw Something-tekeningen te bewaren in de fotogallerij van je smartphone, zodat je ze kan gebruiken als achtergrond of voor contact-ID's (deze nieuwe optie is in eerste instantie alleen beschikbaar in iOS; Android volgt later). Verder is het nu mogelijk om commentaar (in berichten van maximaal 100 tekens) te geven op tekeningen van je tegenstander (uiteraard kan je ook nog altijd tekstjes bij je tekeningen plaatsen) en om je tekeningen op Facebook of Twitter te plaatsen.

Verder zijn de opties "Pull down to refresh" (om snel een nieuwe tegenstander te vinden) en "Easy undo" (met een druk op de nieuwe "Undo"-toets je laatst getekende lijn verwijderen) toegevoegd.

Draw Something is de meest gehypte mobiele game-app van het moment. Farmville-ontwikkelaar Zynga nam de developer van het tekenspel voor 200 miljoen dollar over en het spel zou al meer dan 50 miljoen keer zijn gedownload.

Draw Something
Draw Something

PocketGamer UK