Interessant:

Gerucht: iPhone 5 krijgt 4,6-inch display

nieuws 24 maart 2012 om 15:23

Volgens persbureau Reuters wordt de iPhone 5 in het tweede kwartaal van 2012 gelanceerd. Daarnaast beweert het persbureau dat het toestel een 4,6-inch Retina-display krijgt.

De New iPad 3 (de eerste iPad met een Retina-display) is net officieel gelanceerd, dus nu kan iedereen zich weer focussen op de geruchten over Apple's volgende nieuwe product: de iPhone 5. Persbureau Reuters claimt te weten dat de iPhone 5 wordt voorzien van een 4,6-inch Retina-display. Het is maar de vraag of dit waar is, want Reuters' bronnen zijn wel erg twijfelachtig: het persbureau citeert een 'anonieme bron' uit de vrij onbekende Koreaanse krant Maeil Business Newspaper.

Eerdere iPhone 5 geruchten maakten melding van een 4-inch display (de huidige iPhone 4S heeft een 3,5-inch display dat in vergelijking met concurrerende smartphones inmiddels aan de kleine kant is). Daarnaast zou Apple's vijfde iPhone-model mogelijk voorzien zijn van 4G-ondersteuning, een aluminium backcover en ontbreekt wellicht een fysieke homebutton.

Reuters zegt dat de iPhone 5 in het tweede kwartaal van 2012 officieel zal worden gepresenteerd.

iPhone 5 (concept)
iPhone 5 (concept)

Reuters