Interessant:

Sms'ende nieuwslezeres valt in ijskoud water

nieuws 28 januari 2013 om 11:17

In het Engelse Birmingham ging Laura Safe, een presentratrice van Capital FM radio, helemaal op in sms'en. Daardoor lette ze niet op waar ze liep en viel ze in een ijskoud kanaal.

Tijdens het lopen door het winkelcentrum van Birmingham was Laura Safe druk bezig met het versturen van een sms'je naar haar vriend. Daardoor keek ze niet waar ze liep en belandde ze in een ijskoud kanaal, enkele meters van een trap vandaan. Een omstander probeerde haar nog te waarschuwen, maar het was te laat.

Safe werd gered door dezelfde omstander - Neil Edginton, een zakenman die toevalling in de buurt was - die haar uit het water trok. Hij "liet direct zijn telefoon vallen en rende naar haar toe", waarna hij op zijn zij ging liggen en zijn armen in het water stak om de vrouw eruit te trekken.

Het hele incident kreeg veel aandacht in de (Britse) media omdat er beelden van een beveilingscamera naar buiten kwamen waarop het ongeluk was geregistreerd. Safe hield er niets ernstigs aan over, maar zei "wel een lesje geleerd te hebben en voortaan voorzichtiger te zijn".

Eerder viel een sms'ende vrouw van een pier en belandde een sms'ende tiener in een put.

ABC News